Снимка chernomorepfc.bgВъзлов футболист се завръща в състава на Черно море за

...
Снимка chernomorepfc.bgВъзлов футболист се завръща в състава на Черно море за
Коментари Харесай

Капитанът на Черно море се завръща в състава за мача във Враца

Снимка chernomorepfc.bg

Възлов футболист се завръща в състава на Черно море за значимото посещение във Враца на следващия ден. Треньорът на Черно море Илиан Илиев дефинира групата за гостуването на Ботев Враца. В нея се завръща капитанът Даниел Димов, който пропусна последните два мача на “моряците ”. Срещу ЦСКА 1948 в София Димов не игра поради наказване, а против Ботев Пд във Варна не взе присъединяване поради контузия.

Аут за срещата с врачани са Илиан Илиев – младши, Стефан Велев и Денислав Ангелов, които са с травми. Илиев продължава да има болки в прасеца, а Денислав Ангелов лекува контузия на коремните мускули. Стефан Велев пък е с раздрани връзки на рамото от мача с Левски и ще отсъства от терените за към месец. Лошата вест за треньора на Морето е отсъствието на Файсел Касми.

Офанзивният футболист, който донесе трите точки от срещата с Ботев Пд в предишния кръг, също е контузен. Той бе сменен на почивката в мача с “канарчетата ” поради контузия. Въпреки напъните на медицинския щаб играчът не съумя да се възвърне.

Варненци организираха занятие през днешния ден преди обед, след което отпътуваха за Враца, където на следващия ден имат планувана още една подготовка.

Двубоят сред Ботев Враца и Черно море е в петък от 20,30 часа, написа chernomorepfc.bg.

Групата на Черно море:  Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Стефан Станчев, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Васил Панайотов, Емил Янчев, Пабло Гарсия, Велислав Василев, Леандро Андраде, Родриго Енрике, Павел Георгиев, Исмаил Иса, Родриго Вилела, Зе Гомеш.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР